Bij Mea Mana gaan we voor innerlijke kracht, transformatie en empowerment. Samen creëren we een leven waarin je volledig in je kracht staat.

Je voelt het al langer, de onrust in je hart, de onzichtbare ketens die je tegenhouden het beste uit jezelf te halen. De onverwerkte emoties die je dagelijks beïnvloeden blijven jou beperken in je doen en laten. Je bent moe, lusteloos en de sprankeling in je ogen die je ooit had, is weg. 

Je hebt namelijk al tálloze methodes geprobeerd om je te ontdoen van je onzekerheden en angsten, maar je lijkt geen stap verder te komen. Je wéét  dat dat je tot zoveel meer in staat bent dan je tot nu toe hebt kunnen laten zien. Waarom lukt het dan toch steeds niet, vraag je jezelf af. Waarom blijf je steeds in dezelfde cirkel hangen en lijk je geen stap vooruit te komen…? 

Herken je jezelf hierin? Dan heb ik een vraag voor je.

Hoor jij de stem die tegen je fluistert? Die liefdevolle stem die zegt dat je niet moet opgeven? Ja? Wat verteld deze stem jou en welk gevoel krijg je erbij? Wat wil deze stem jou vertellen? 

Vind je het moeilijk om deze vragen te beantwoorden of twijfel je? Lees dan verder…

 

Jouw transformatie start hier.

Schrijf je in, ontvang jouw gratis pdf en stap in de magische wereld van energetisch werk.

Bij Mea Mana hebben we hebben een manier gevonden waardoor we wél een stem kunnen geven  aan deze fluisteringen. 

We maken bewust wat nog onbewust is en je leert bij ons de taal van je ziel kennen. We zorgen ervoor dat jij jouw unieke pad gaat bewandelen en hoe jij jezelf en je gezin daarin op een constructieve manier in kan ondersteunen. 

Vanuit hier ga jij jouw unieke pad bewandelen dat alleen voor jou weggelegd is, en alleen door jou bewandelt kan worden. Je ogen beginnen weer te fonkelen, je hebt weer energie en zin in het leven en je straalt van binnenuit, het leven stroomt.

Nee lieverd, dit is geen droom. Dit is jouw nieuwe werkelijkheid binnen handbereik. Ben jij er klaar voor? Check dan onze unieke, maatwerk trajecten!

:

The Explorer Journey

Ben je op zoek naar antwoorden op specifieke levensvragen of wil je simpelweg kennismaken met deze unieke benadering? Dan is dit traject voor jou!

Dit traject biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin persoonlijke groei en genezing centraal staan. Samen creëren we een dieper begrip van jezelf en de wereld om je heen.

We gaan op ontdekkingstocht in jouw ziel en je leert de stem van jouw onderbewustzijn kennen. ♥ ♥ ♥ 

Wat krijg je: 

√  1x Kennismakingsgesprek (30 min)

√  1x Intakegesprek (45 min)

√  2x NEI/EGT therapie sessies (90 min)

√  1x Familie/Ziel opstelling

√  Tussentijdse mini check-ups.

√  Nine Star Ki  Basis berekening

                                                                       € 555

The Adventurer Journey

Ben jij klaar voor een volgende stap in je leven? Wil je een diepe duik maken in jouw onderbewustzijn en je ontdoen van al jouw belemmerende overtuigingen?

Bij de Adventurer Journey zet ik je weer in je kracht en maken we de weg vrij naar een leven zoals het voor jou bedoeld is. Je leert de verschillende aspecten van jouw onderbewustzijn kennen. In dit traject wordt jouw intuïtie vergroot waardoor je doelgericht  keuzes kan maken. Bye bye second guesses! 

Daarnaast leer ik je in de basis om zélf met de biotensor te werken zodat jij jezelf en je gezin kan ondersteunen. Je leert onder andere allergieën te testen, vitaminen of mineralen tekorten meten en belemmerende emoties uit je systeem te halen. Maar ook hoe jij je energetisch kan beschermen, en nog véél meer.  ♥ ♥ ♥ 

 

Wat krijg je: 

√  1x Kennismakingsgesprek (30 min)

√  1x Intakegesprek (45 min)

√  3x NEI/EGT therapie sessies (90 min)

√  2x Familie/Ziel opstellingen

√ 1x Creatie opstelling

√  Tussentijdse mini check-ups.

√ EXTRA  Nine Star Ki Uitgebreid in pdf

√ EXTRA: Basiscursus Biotensor

√ EXTRA: Biotensor

                                                                     € 1111

The Empowerment Journey

Ben je klaar voor een empowerment en leiderschap in jezelf? Sta je op een keerpunt in je leven of ben (van plan) een business te starten? Stap dan in dit traject voor een reis naar innerlijke kracht en zelfrealisatie! 

De Empowerment Journey is ontworpen om je te helpen bij het omarmen van je eigen kracht, jouw unieke pad te gaan bewandelen en het creëren van een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens en doelen. 

Ik leer je niet alleen met de biotensor te werken, maar ik leer je ook de basis van NEI zodat je zélf emotionele blokkades kan doorbreken en jouw unieke pad vrij te maken zoals deze bedoelt is. Je leert gericht keuzes maken, knopen door te hakken en te vertrouwen op je gevoel met de biotensor en het NEI basis werkmodel ter ondersteuning. 

Naast NEI en verschillende Familieopstelling sessies, zit er ook een Quantumjump inbegrepen. Een quantumjump is een vorm van hypnose waarin je meegenomen wordt op reis naar jouw toekomstige zelf. Deze combinatie werkt ongelofelijk krachtig wanneer je je doelen neer wilt zetten én bereiken. 

Je leven komt in een stroomversnelling bij dit traject. Are you ready?  ♥ ♥ ♥

Wat krijg je?

√ 1x Kennismakingsgesprek (20 minuten)

√ 1x  Intakegesprek (45 minuten)

√ 4x NEI/EGT therapie sessies

√ 4x Familieopstelling/Ziel therapie sessies 

√ 2x Creatieopstellingen 

√ Tussentijdse ondersteuning en check-ups.

√ Basiscursus Biotensor

√ Biotensor

√ EXTRA: Cursus NEI – Emotionele blokkades

√ EXTRA: QuantumJump

 

                                                                      €2222

Twijfel je of wil je graag meer weten? Neem gerust contact met mij op.