Lees de mooie resultaten van anderen die je voorgingen.

”Waar we eerst uren bezig waren met troosten en geruststellen, is het nu alleen een kwestie van aanwezig en beschikbaar zijn”

”Maren is bij ons thuis geweest om onze dochter van bijna 2 jaar te helpen. Al bijna haar hele leven is het voor onze dochter heel lastig om (zelfstandig) in slaap te vallen. Ze is onrustig en lijkt zich niet over te kunnen geven aan de slaap. Veel reguliere adviezen hebben wij opgevolgd, maar bleken niet succesvol.

Het consult was erg bijzonder. In het begin speelde onze dochter met haar speelgoed, maar ineens kroop ze bij Maren op schoot en begon ze met de materialen op tafel te schuiven, alsof ze ons wilde laten zien wat er in haar hoofd omgaat. iets duidelijk wilde maken. In de dagen na het consult heeft ze er nog een aantal keren opmerkingen over gemaakt.

We zijn nu bijna 2 weken verder en we merken dat de paniek rondom het slapen bijna helemaal weg is. Het duurt nog steeds ongeveer 2 uur voordat ze ‘s avonds in slaap valt, maar deze tijd brengt ze voornamelijk vrolijk en ontspannen door.

Waar we eerst uren bezig waren met troosten en geruststellen, is het nu alleen een kwestie van aanwezig en beschikbaar zijn. In een vervolgsessie hopen we volgende stappen te kunnen maken, zodat de tijd voor het in slaap vallen wat korter duurt.

Dat mijn dochter bij Maren op schoot kruipt en best een lange tijd op schoot blijft zitten zegt heel veel. De rust die Maren uitstraalt vind ik heel fijn, maar heeft blijkbaar ook een uitwerking op mijn dochter, waardoor de rusteloosheid en bevliegingen plaats maken voor focus/concentratie en gewoon mogen zijn. Ik denk dat de hulp die jij mensen kan bieden met jouw werk je op het lijf geschreven is en precies datgene wat jij ‘moet’ doen.”

– Lisa
”Maren is heel betrokken, wat zich ook uit in het contact buiten de sessies om. Ik ervaar dat als zeer prettig”

“Het is meteen duidelijk dat Maren mensen niet alleen kan – maar ook echt wil helpen via NEI therapie. Maren wil zaken kunnen duiden en waar iets niet meteen duidelijk is, spant zij nadrukkelijk in om de betekenis alsnog te achterhalen en te duiden. Maren is heel betrokken, wat zich ook uit in het contact buiten de sessies om. Ik ervaar dat als zeer prettig. Maren is een rustig, sympathiek en kundig persoon.”

Annemieke de Meer
”Het voelt heel natuurlijk. Daarnaast is je hoogsensitiviteit zeker een kracht als NEI therapeut”

“Een heel fijne NEI sessie mogen ontvangen van Maren! Ze is rustig, kan goed luisteren en toont empathie. Ze legt tevens goed uit wat ze gaat doen en vraagt tussendoor hoe het voelt. Het voelt heel natuurlijk. Daarnaast is je hoogsensitiviteit zeker een kracht als NEI therapeut. De reden dat ik een NEI sessie wilde was voor mijn vermoeidheid. Na de sessie was mijn vermoeidheid aanzienlijk verminderd. Ook de specifieke terugkerende dromen zijn weg.”

Renate Kanters
‘‘Ook partner gerelateerde vragen werden ineens opgehelderd en hadden in de dagen daarna een soort ‘energetische respons’ binnen de relatie”

”Jouw consult hier in mijn huis was zeer duidelijk, helder en vooral leerzaam. Ik heb intens genoten van alle energetische processen die via de opstelling duidelijk werden. Ook partner gerelateerde vragen werden ineens opgehelderd en hadden in de dagen daarna een soort ‘energetische respons’ binnen de relatie. Wonderbaarlijk hoe energetische heling werkt. Hartelijk dank voor alles wat wij hebben kunnen verduidelijken. Het was een uiterst fijne samenwerking. Alles wat ik aanreikte pakte Maren op, communiceerde liefdevol en duidelijk en verdiepte de onderwerpen. Ik zit hier in innerlijke tranen, ontroerd door onze fijne ontmoetingen- iedere keer weer.

Warme knuffel

groet en liefde, Kristiane

Met een ogenschijnlijk speels gemak bereikten we diepere lagen en werd de kern geraakt precies daar waar het over ging. In één enkele sessie hebben we een diepliggend thema behandeld en opgelost.”

”De behandeling heb ik ervaren als zeer prettig, veilig en vertrouwd. Maren kan zo makkelijk verbanden leggen, dat heeft de context van mijn klacht enorm verhelderd. Met een ogenschijnlijk speels gemak bereikten we diepere lagen en werd de kern geraakt precies daar waar het over ging. In één enkele sessie hebben we een diepliggend thema behandeld en opgelost. Ik ervaarde direct meer ruimte alsof er een zware last van mij weggenomen is. 

Maren voelde de gehele sessie dicht naast mij staan, wat heel veel vertrouwen en moed gaf. Dat werkte heel ondersteunend. Maren is heel duidelijk in het aangeven van de verschillende fasen van het proces alsook duidelijk in haar instructies. Daarbij was er ook ruimte voor alle emoties. 

Ik heb best veel meegemaakt, zowel als therapeut, als client. Ik was zeer verrast over de kern van de oorzaak van mijn klachten; daar zou ik zelf nooit achter gekomen zijn. En ik heb toch best wat gedaan als het gaat om jezelf onder de loep nemen. 

Kortom; Ik durf elk proces in te duiken met Maren als therapeut. Zo kundig en zoveel openheid en vertrouwen straalt zij uit.”

Daan

”Vaak zijn er maar een aantal sessies nodig om tot fantastische resultaten te komen. Dat is de kracht van NEI”

”Een harde werker die op adequate manier doordringt op de problematiek, zonder dat er talloze belastende sessies nodig zijn”

“NEI therapie in combinatie met familieopstellingen is effectief voor iemand die antwoord wil op de richting van het levenspad. Ook op -on-bewust energetisch niveau om zo afsluiting te krijgen en de levensweg op adequate manier verder invulling te geven. Ik kan Maren van harte aanbevelen. Een harde werker die op adequate manier doordringt op de problematiek, zonder dat er talloze belastende sessies nodig zijn. Nogmaals dank!”

mw. P.M. Landwehr
‘De nieuwe inzichten vanuit de NEI hebben mij geholpen de juiste actie te ondernemen in een beschadigde relatie en om een disbalans in mijn voedingspatroon aan te kunnen pakken”

”Ik heb fijne NEI sessies met Maren mogen ervaren. Voor mij was het de eerste kennismaking met NEI, het overtrof mijn verwachtingen en al waren de uitkomsten heel anders dan ik vooraf verwacht had, waren ze enorm raak. De nieuwe inzichten vanuit de NEI hebben mij geholpen de juiste actie te ondernemen in een beschadigde relatie en om een disbalans in mijn voedingspatroon aan te kunnen pakken. Buiten dat is Maren een warm en fijn persoon die op een veilig aanvoelende manier met je door het proces gaat. Aanrader!”

Joost Brouwers
”Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk nogal sceptisch was over het potentieel voor verandering. Maar tot mijn grote verrassing overtrof de ervaring mijn verwachtingen.”

”Mijn sessie met Maren was openbarend en intrigerend. Ik merkte dat ik worstelde met een aantal kwesties rondom een verslaving. Ik moet toegeven dat ik aanvankelijk nogal sceptisch was over het potentieel voor verandering. Maar tot mijn grote verrassing overtrof de ervaring mijn verwachtingen.

Zonder al te veel in detail te treden, kan ik met een gerust hart zeggen dat de intense verlangens en sensaties waar ik mee worstelde heel snel zijn verdwenen! Ik voel een nieuw gevoel van vrijheid en controle over mijn impulsen.

Maren’s aanpak is zowel meelevend als effectief en de resultaten spreken voor zich.”

Stephane K.

Jouw transformatie start hier.

Schrijf je in, ontvang jouw gratis pdf en stap in de magische wereld van energetisch werk.

‘‘De sessie heb ik ervaren als kalm, verhelderend en vooral rustgevend, ik heb die nacht goed door kunnen slapen.”

“Ik heb vorige week de sessie van Maren mogen ontvangen. Voordat de sessie begon, heb ik me weinig over NEI ingelezen en ik wist er ook niet veel van. De sessie begon ik dus met weinig kennis over wat me te wachten stond. Maren heeft me op een rustige en veilige manier comfortabel gemaakt om de sessie te beginnen. Ook gaf ze meermaals aan dat ik vragen kon stellen als ik iets niet begreep. Dat vond ik erg fijn, en ik heb daar ook gebruik van gemaakt. Tijdens de behandeling werd er meermaals gevraagd of ik oké was en of het tempo juist was. Dit zorgde ervoor dat er een erg veilige space werd gecreëerd. Dat was fijn.

De sessie heb ik ervaren als kalm, verhelderend en vooral rustgevend. Ik heb die nacht goed door kunnen slapen. De dagen daarna heb ik niet veel meer aan de sessie gedacht, niet omdat ik dat niet wilde – maar omdat het goed “rond” voelde. Normaalgesproken ben ik een erg nieuwsgierig aagje, en wil ik zoveel mogelijk nog aan iets denken en uitpluizen. Toch voelde dat nu als niet nodig. De sessie had problemen weggenomen, en ik voelde geen behoefte meer hierover na te denken. Ook omdat de sessie aangaf dat het goed was voor nu qua vraagstelling, en dat voelt dus ook zo! Dat vond ik erg typisch. Ik vond het een superfijne sessie en kijk uit naar een volgende!”

– Donna Senders
”Het draagt absoluut bij aan de verwerking met betrekking tot ons overleden zoontje.”

“Afgelopen week een hele bijzondere sessie gehad met Maren waarbij ze veel vragen met betrekking tot ons overleden zoontje heeft kunnen beantwoorden. Dit draagt absoluut bij aan de verwerking. Maren is heel lief, warm, neemt alle tijd voor je om uitleg te geven over NEI (ik had hier vooraf geen enkele ervaring mee) en om tot antwoorden te komen en is flexibel in haar agenda waardoor we heel snel een afspraak konden maken. Kortom: aanrader!”

Ellen van Geenen
”Ik leer heel veel van haar en ben dankbaar voor haar hulp en begeleiding.”

“Hele mooie en bijzondere manier van werken. Maren begeleid de sessies op een heel fijne en natuurlijke manier. Ik leer veel van haar en ben haar erg dankbaar voor haar hulp en begeleiding. Als je openstaat voor dat wat we niet kunnen zien maar wel voelen én je jezelf en je ziel hier en daar wat liefde en support gunt, boek een sessie met haar!”

Tess van der Putten
”Een onbewuste en diepe emotie is opgeruimd, waardoor alles weer letterlijk stroomt.”

“Een prachtige en intense sessie gehad bij Maren. Ze komt meteen tot de kern en ziet wat er moet gebeuren. Meteen een fijn en vertrouwd gevoel bij haar. Een onbewuste en diepe emotie opgeruimd, waardoor alles weer letterlijk stroomt. Erg dankbaar 🙏💖”

Ingrid Weijers
Maren is voor mij dé therapeut voor bepaalde zaken waar ik, ondanks dat ik zelf ook therapeut ben, met veel vertrouwen mijn cliënten en andere dierbaren naar doorverwijs.”

”Al eerder was NEI behandeling voorbij gekomen. Meerdere therapeuten op advies van anderen ook. Toch liet ik het steeds weer voor wat het was. Maar toen ik Maren via iets anders ontmoette stroomde het snel om daad bij het woord te voegen. 

Maren kwam op mijn verzoek bij mij thuis nav concrete zaken waar ik, ondanks diverse vormen van sessies en energiewerk etc steeds als wisselend terugkerende “loop” weer tegenaan liep. Zaken waarvan leek dat, wat ik ook deed, ik tegen bepaalde deuren aan liep. Gevoel van machteloosheid! 

Na mijn delen op schrift over die zaken had Maren vooraf aan de sessie helder gedeeld wat de oorzaken hiervan waren en waarvan ik energetisch los mocht komen. De sessie stroomde heel fijn en, ondanks de intensiteit en extremiteit van omstandigheden, vrij vlot. 

De dagen na de sessie had ik behoorlijk veel rust nodig, wat gelukkig ook kon. Maar de verschuiving van veel meer ontspanning en andere innerlijke rust waren gelijk al voelbaar. Het blijft mijn bewustzijn vragen dat ik niet vanuit oude patronen door blijf wandelen, maar het vraagt veel minder energie dan voordien en het is nu succesvoller. De mind hoeft het allemaal niet zo te begrijpen. Het werkt! 

Maren is voor mij dé therapeut voor bepaalde zaken waar ik, ondanks dat ik zelf ook therapeut ben, met veel vertrouwen mijn cliënten en andere dierbaren naar doorverwijs. 

Waar ik dacht echt meerdere sessies voor deze hardnekkige zaken nodig te hebben was één sessie al zeer transformerend en direct voelbaar. Al vind ik het heerlijk om vaker naar haar toe te gaan voor sessies! 

Wat zeer belangrijk in dit type werk is iets waar Maren zeer goed in is! Ze is in staat om neutraal te begeleiden doch krachtig te ondersteunen daar waar nodig. Maren, dank je wel!.”

Amarah

Twijfel je of wil je graag meer weten? Neem gerust contact met mij op.