NEI therapie heeft mij de sleutel gegeven om de kern van mijn klacht te begrijpen en te doorbreken. Wil jij dat ook?

Coaching for Women Who Want to Thrive

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hi, Ik ben Maren

Mijn leven -zoals ieder leven op zijn eigen manier- zit vol uitdagingen en plotselinge omwentelingen. Een leven vol passie en verdiepingen in allerlei interessante stromingen en geneeswijzen met schatten aan inzichten.

Mijn hoogsensitiviteit speelt een grote rol op mijn levenspad. Omgaan, of zelfs erkennen en toegeven dat ik hoogsensitief ben bleek een hele uitdaging. Ik voelde vaak van alles, maar kon niet altijd identificeren waar het vandaan kwam, hierdoor raakte ik meerdere keren in mijn leven oververmoeid.

Ik deed alles wat ik kon; Ik sportte regelmatig, at gezond, zocht hulp om oude trauma’s op te ruimen, verdiepte mij in levenswijzen zoals boeddhisme en beoefende yoga en meditatie. Uiteraard is alles waardevol geweest en is het nog steeds, maar toch bleek ik nog niet tot de kern van mijn probleem gekomen te zijn..

 

 

Wie zoekt, zal vinden…

 

In Bali kwam ik in contact met een traditionele Balineese genezeres. Zij voelde mijn hoogsensitiviteit aan en wist ook dat ik er ook moeite mee had om ermee te gaan, de kern van mijn probleem. Ik ging bij haar in de leer om meer richting te kunnen geven aan deze gevoeligheid. Een fantastische en waardevolle ervaring die ik altijd in mijn herinnering met mij meeneem, maar toch voelde ik dat ik de sleutel nog niet in handen had om mijn klacht een kracht te maken.

Eenmaal terug in Nederland leken alle puzzelstukjes op zijn plek te vallen. Ik volgde de verdiepende NEI opleiding tot Energetisch Gezinstherapeut en vond hiermee alle antwoorden die ik nodig had om te achterhalen waar de kern van mijn probleem zat.

In een rap tempo kwam transformatie op gang en kon ik al de laatste restjes van innerlijke belemmeringen, valse overtuigingen en angsten overboord gooien.

Waar ik vroeger mijn hoogsensitiviteit als klacht ervaarde, heb ik deze weten om te buigen naar wat nu mijn kracht is. Ik zit weer vol energie én weet deze goed te kanaliseren. Sinds NEI kom ik tot de kern en kan ik identificeren waar een bepaald gevoel, emotie of fysieke klacht vandaan komt. Waar ik voorheen vaak kon twijfelen of ik wel de juiste keuze maakte, weet ik nu precies wat ik wil en ga ik recht op mijn doel af.

Met ontzettend veel liefde help ik nu mensen in mijn praktijk Mea Mana verder naar een leven zonder onnodige ballast.

Jouw transformatie start hier.

Schrijf je in, ontvang jouw gratis pdf en stap in de magische wereld van energetisch werk.

Mea Mana

Mijn innerlijke krachtbron

Wil jij ook af van belemmerende overtuigingen, valse stemmetjes en vage klachten die jou weerhouden om écht voor jezelf te kiezen en te ontdekken wat jouw ware innerlijke kracht is?

Twijfel je of wil je graag meer weten? Neem gerust contact met mij op.